Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tini és Szabadidőklub

Tini és Szabadidőklub

 

Tini és Szabadidőklub

Annak a közösségnek a története, melyből a Tini és Szabadidőklub gyökeredzik, picit korábbra nyúlik vissza. De én nem szeretném a kedves olvasót a régi dolgokkal untatni, így nagyon keveset fogok a múltról beszélni. Inkább a jelent szeretném az olvasó elé tárni.

A Tiniklub, ami azelőtt Kisifi volt, kis szünet után 2007-ben indult ismét. Azóta is hála az Úrnak folyamatosan működik. Mint mindenütt, itt is voltak és vannak könnyebb, nehezebb időszakok, de mindeddig megsegített bennünket az Úr. Hisszük, hogy a jövőben sem hagy magunkra.

Mind két alkalom ugyanannak a korosztálynak szerveződött, a 6 és 7 osztályosoknak. Nem csak a nevük más, de a felépítésük is. De mind a kettő ugyanazt a célt szolgálja: megismerni Istent és önmagukat, megízleltetni az Istennel és egymással való közösséget.

A Tiniklubon több időt fordítunk Isten igéjére, annak tanulmányozására, és éneklésre. Néha van egy-egy filmklub is. Egyéb rendhagyó alkalmaink is vannak. Ilyen például az evangelizációs délután vagy közös alkalom a konfirmandusokkal. Ezeken, az alkalmakon a fiataloknak arra van lehetőségük, hogy lelkileg feltöltődjenek, növekedjenek.

A Szabadidőklubon pedig a játékok által kapnak lehetőséget arra, hogy kiszakadjanak és kikapcsolódjanak a mindennapok megszokott feladataiból.  Ez alkalom nem csak annyiban különbözik a Tiniklubtól hogy több a játék, hanem itt fiatalok szolgálnak a fiatalok között. A konfirmandusok közül néhányan vállalták azt a szolgálatot, hogy hétről hétre megosztanak egy-egy tanulságos történetet kisebb társaikkal, és besegítenek a játékoknál is. A különleges alkalmak innen sem hiányoznak, a tábortűz nyáron, palacsintasütés.

Hála az Úrnak ezekért a közösségekért, a fiatalokért.

 

Várunk továbbra is minden korban ide illő fiatalt.

 

Alkalmaink időpontja:

Tiniklub – vasárnap 14 00

Szabadidőklub – hétfő 16 00

Helyszín: Parókia gyülekezeti terme

 

Bővebben betekinthetsz az életünkbe a Facebookon, a Tini és Szabadidőklub név alatt.